Detailed informatie over opvang Over honden en katten opvang

Opvang/ Honden en kattenopvang

Het opvangen van honden en katten, zowel zwerfdieren als dieren die om wat voor reden dan ook niet bij hun eigenaar kunnen blijven. Daarnaast vangen wij honden en katten op vanuit het buitenland (Spanje, Turkije, Malta, Hongarije en Roemenië) omdat daar de noodzaak vaak ontzettend groot is.

Deze dieren worden veelal met de dood bedreigd, zijn vaak mishandeld, angstig, verwaarloosd en hebben een stabiel thuis nodig. Wij doen ons uiterste best om deze dieren een nieuw en stabiel thuis te bieden, wij werken met een aantal gastgezinnen en hebben een grote groep met vrijwilligers die veel op de opvang te vinden zijn.

Sleutel details

Overzicht all honden en katten (alles)
http://t-o-k.nl/inshelters/
Datum (deze pagina)
28 okt 2015
Hoe kan ik een hond of kat adopteren
dierenopvang koningen
Locatie opvang
Balkbrug
Terug naar overzicht

Algemeen

Het opvangen van honden en katten, zowel zwerfdieren als dieren die om wat voor reden dan ook niet bij hun eigenaar kunnen blijven. Daarnaast vangen wij honden en katten op vanuit het buitenland (Spanje, Turkije, Malta, Hongarije en Roemenië) omdat daar de noodzaak vaak ontzettend groot is. Deze dieren worden veelal met de dood bedreigd, zijn vaak mishandeld, angstig, verwaarloosd en hebben een stabiel thuis nodig. Wij doen ons uiterste best om deze dieren een nieuw en stabiel thuis te bieden, wij werken met een aantal gastgezinnen en hebben een grote groep met vrijwilligers die veel op de opvang te vinden zijn.

Voor honden en katten

Voor alle honden en katten bij ons in de opvang zijn veel mensen betrokken bij de zorg en welzijn. Zowel vrijwilligers als eigen personeel. Binnen Dierenopvang Koningen doen we er alles aan om de honden en katten in goede gezondheid (medische controle en inentingen) te plaatsen: natuurlijk - voor de hond of kat - in een veilige omgeving zodat het vertrouwen weer terugkomt. Eventueel ook honden en katten met een handicap.

Interesse in een hond of kat

Kijk op de site of er een hond of kat is die je graag zou willen adopteren. Lees ook de voorwaarden die voor adoptie gelden. Alvast bedankt voor de aandacht.