Mooi om te doen Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Als dierenopvang zijn wij natuurlijk heel erg afhankelijk van al onze vrijwilligers. Wij hebben een groot aantal vrijwilligers in ons team en daar zijn wij ontzettend dankbaar voor! 

Wij hebben een geweldig team mensen om ons heen die komen helpen schoonmaken, voor de dieren zorgen,  de dieren heel veel liefde geven, met de katten knuffelen, met de honden wandelen en zo mede zorg dragen voor het welzijn van onze dieren.

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar voor de dieren in de opvang en voor ons.

Vrijwilligers komen op verschillende manieren bij ons binnen. 

Zo kunnen het vrijwilligers  zijn die momenteel geen werk hebben en hun tijd zinvol willen doorbrengen. Vrijwilligers die om wat voor reden dan ook geen werk kunnen vervullen maar wel hun steentje bij willen dragen aan de maatschappij. Denk hierbij aan vrijwilligers die een uitkering hebben. Vrijwilligers met een Persoon Gebonden Budget of vanuit een instelling waar we mee samen werken dagbesteding vervullen bij ons. Vrijwilligers vanuit de reclassering die weer werken aan een resocialisatie in de maatschappij. Kortom een heel gedifferentieerd gezelschap bij elkaar.  Iedereen is welkom bij Dierenopvang Koningen. 

Vrijwilligers kan je nooit genoeg van hebben en daarom zoeken wij u! Mensen met een groot hart voor dieren, mensen die tijd over hebben om met de dieren door te brengen en die het heerlijk vinden om deze te verzorgen, te knuffelen, te wandelen.Elke hulp is welkom, iedere wandeling is er één, iedere knuffel is goud waard. Dus mocht u een uurtje, een paar uurtjes of een dag over hebben en wilt u dat met lieve dieren doorbrengen, wees dan welkom om als vrijwilliger te komen helpen.


Wie zoeken wij

  • mensen die willen helpen schoonmaken, zowel bij de katten als bij de honden.
  • mensen die willen wandelen met de honden
  • mensen die graag willen knuffelen met de katten
  • mensen die handig zijn en klussen leuk vinden
  • mensen die de tuintjes in de opvang willen onderhouden

Mocht u interesse hebben om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan, stuurt u ons dan een mailtje naar info @dierenopvangkoningen.nl of bel met de opvang op 0523-235921 of  06-13290529. Graag tot ziens!