met veel passie Onze medewerkers

Onze medewerkers

Zij zijn heel belangrijk voor de honden en katten die wij in de opvang hebben...

Medewerker: Gusta Talen

Gusta website (640x570)

Medewerker: Joëlle Wagenmaker

Joelle website

Medewerker: Shawney Stevens

Shawny website

Wat doen we allemaal?

Welzijn honden en katten

Wij zorgen ervoor dat de honden en katten genoeg aandacht krijgen en het welzijn is gewaarborgd. En dat zij zich op hen gemak voelen. Op tijd eten en veelal ook wat lekkers. Natuurlijk wandelen we met de honden. Ook onze honden in het pension en/of dagopvang krijgen alle aandacht en liefde. Wij vinden het heerlijk om met al deze dieren te mogen werken.

Herplaatsing honden en katten

Wij kennen alle honden en katten goed. Ook hen gedrag. Immers, we werken met ze en, we maken ze dagelijks mee. Zodoende kunnen we heel goed inschatten of een hond of kat wat wordt geadopteerd pas in de samenstelling van een gezin. 'Of er al andere huisdieren zijn en/of kinderen' en of de te plaatsen hond of kat wel of niet past. Met de wetenschap van zowel het gedrag als ook de gezinssamenstelling geven we het beste advies in het belang van allen.

Onderdak zwerfdieren

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed sed leo, et risus. Mauris tincidunt interdum adipiscing. Cum sociis natoque et magnis dis montes, nascetur ridiculus mus..

Phasellus dolor enim, faucibus egestas scelerisque. Cum sociis natoque et magnis dis montes nascetur.

dieren ambulance

Wanneer de nood aan de man is staan wij direct klaar om assistentie te verlenen. Wij beschikken over een eigen dieren ambulance en zijn altijd vrij snel ter plaatse. Het gebied wat we bestrijken is in een staal van 20 Km rondom Ommen. Alle voorzieningen zijn in de ambulance aanwezig en, zo nodig rijden we direct naar de dichtstbijzijnde dierenarts/kliniek.

Onze ervaring

Honden92%

Katten74%

Herplaatsing honden en katten85%

Hondenpension75%

Kattenpension63%