Onze katten en kittens

Onze katten & Kittens

Het kittenseizoen is begonnen. Ze worden gedumpt, zijn verwilderd of zomaar ergens gevonden. Ze zijn zwak en hebben ondertemperatuur,  hebben last van wormen en vlooien, kunnen verkouden zijn en ga zo maar door. Vaak zijn het piepkleine hoopjes ellende.

Soms zijn de kittens amper twee weken oud!

Als we al een moederpoes in de opvang hebben dan proberen we altijd of ze deze kittens erbij accepteert. Vaak lukt dit en worden de kitten warmtevol ontvangen en verzorgd door een moederpoes. Lukt dit niet of hebben we geen moederpoes in de opvang dat gaan de kittens naar een liefdevol pleeggezin. Ze krijgen dan om het aantal uur de fles en ze worden goed verzorgd.

Hier gaat veel tijd en energie inzitten door de vrijwilligers waar we ook erg dankbaar voor zijn. Kittens brengen enorme veel niet zichtbare kosten met zich mee. Ze krijgen speciaal voer, speciale kitten melk en als ze wat groter zijn gebruiken ze heel veel kattengrind. Daarnaast hebben we de dierenarts kosten. Ze worden ontwormd, ontvlooid,  gesteriliseerd, krijgen ze de nodige entingen en worden gechipt.

Als ze hierna weer helemaal opgeknapt, gezond en oud genoeg zijn dan gaan we op zoek naar hun welverdiende gouden mand. Voor al deze lieve kleine kittens, die niet gevraagd hebben om geboren te worden, zijn we afhankelijk van u! Donaties zijn van harte welkom! Dankzij uw donaties kunnen we de kittens gezond weer herplaatsen.

Alvast hartelijk dank!

KITTENS