Dierenopvang Koningen Bestuur

Bestuur Stichting Dierenopvangkoningen

Stichting Dierenopvang Koningen heeft op dit moment drie bestuursleden. De bestuursleden komen maandelijks bij elkaar voor overleg en de gang van zaken door te bespreken met Astrid Koningen. De bestuursleden ontvangen hier geen gelden voor.

De bestuursleden stellen zich voor.


Paula van den Berg (voorzitter)

Foto Paula website 640x550)

Mijn naam is Paula van den Berg. Ik woon samen met mijn hond en vier katten in Dalfsen. Ik ben werkzaam in de gehandicaptenzorg.
Ik heb Astrid in 2005 leren kennen en ik ben verschillende soorten vrijwilligerswerk voor haar gaan doen. In januari 2015 ben ik voorzitter geworden van deze prachtige stichting die zich inzet voor alle honden en katten ongeacht hun afkomst, jong of oud, gezond of gehandicapt.
Astrid, haar medewerkers en alle vrijwilligers zijn allen zeer betrokken en hebben allen een groot HART voor dieren. Ik ben trots dat ik daar een onderdeel van mag zijn.
Naast mijn voorzitterschap beheer ik ook voor een groot deel de sociale media.Christa Blom (algemeen bestuurslid)

Foto Christa website

Hallo, mijn naam is Christa Blom. Ik ben getrouwd met Marco en wij leven samen met drie katers en een lieve hond!
Sinds 2012 ben ik werkzaam als vrijwilliger bij Dierenopvang Koningen, dit doe ik twee dagdelen in de week en ik maak de foto's van alle nieuwe honden en katten die bij de opvang binnen komen, zodat ze aan de wereld voorgesteld kunnen worden!
Als algemeen bestuurslid zie ik het als mijn taak om vanuit mijn betrokkenheid, kritische vragen te stellen en altijd te blijven zoeken naar verbeteringenInge Buursema-Seinen (algemeen bestuurslid)

Foto Inge website

Ik ben Inge Buursema-Seinen, 48 jaar en woon ik Ommen. Sinds oktober 2009 ben ik als vrijwilliger werkzaam bij dierenopvang Koningen, waar ik me met veel plezier inzet voor de verzorging van de katten in het asiel. Naast mijn werk als vrijwilliger ben ik als manager werkzaam in de financiële sector.
Ik heb zelf vier katten: Arie, Boris, Moby en Jinx. Arie en Boris zijn twee lieve rode katers die al 10 jaar bij me wonen. Moby heb ik in november 2009 bij de opvang Koningen ontmoet en het was liefde op het eerste gezicht. Jinx was een langzitter bij de opvang en heeft uiteindelijk bij mij thuis een fijne plek gekregen en is inmiddels een hele grote vriend van me geworden.
Eind vorig jaar ben ik gevraagd om ook als bestuurslid mee te werken bij de opvang en daar heb ik uiteraard geen nee tegen gezegd. Ik draag de opvang een warm hart toe en hoop nog jaren me daar te kunnen inzetten!