Details van honden en katten in de opvang In de opvang

Ik zoek een baasje en een thuis/ Sam

Lieve Sam is op zoek naar een andere familie, waar hij als enig huisdier gelukkig mag worden!

Sleutel details

LET OP: Staat inmiddels genoteerd als gereserveerd
Karakter
lief
Datum
03 mei 2019
Gedrag
lief
Geslacht
kater gecastreerd
Terug naar overzicht

Sam is te bezoeken bij zijn huidige familie in Utrecht. 

Sam is een kater van net 4 jaar die goed weet wat hij wil. Hij is gek op jouw aandacht (zachtjes tegen hem aanpraten, met hem spelen en soms ook knuffelen). Wat hij ook heel graag doet is slapen. Hij geeft zelf goed aan wat hij wil. Wat hij ook fijn vindt is om bij je te liggen met zijn pootje om je heen en zijn koppie onder je kin te leggen. Het is een echte mensenkat! Hij heeft je het liefst de hele dag om zich heen, maar kan ook goed alleen zijn. Sam weegt 6 kg. en is een wat grotere kater met een lange staart die hij heerlijk heen en weer laat zwiepen. Als je thuis komt dan is hij blij en komt al zwiepend met zijn staart op je af. Wat hij ook fijn vindt is, dat hij de hele dag toegang heeft bij zijn brokjes. Vlees kan hij ook erg waarderen!

Hij zoekt een huis met lieve mensen die géén andere katten/poezen in huis hebben. Dat is ook de reden waarom wij helaas afstand van hem moeten doen. Hij kan onze poes niet accepteren. Dit probleem zal hij ook hebben met andere poezen/katers in hetzelfde huis.

Hij is goed gewend aan de dagelijkse geluiden, ook die zich buiten afspelen. Autogeluiden, werkzaamheden in de tuin, kindergeluiden etc. We denken dat – als hij eenmaal goed gewend is aan het huis - hij het ook wel heerlijk zal vinden om af en toe naar buiten te kunnen.

Wij zoeken een huis voor hem met grotere kinderen/volwassenen die met geduld deze lieve kater een kans willen geven. Geef hem een week of drie om te wennen en als hij zover is dat hij je echt helemaal vertrouwt, is het een topper en wil je hem nooit meer kwijt.