Details van honden en katten in de opvang In de opvang

Ik zoek een baasje en een thuis/ Pandora

Je hoeft nog niet alle media onder/in deze galerij toegewezen te hebben ...
Pandora is lief, slim en wil heel graag voor je werken!

Sleutel details

LET OP: Staat inmiddels genoteerd als gereserveerd
Karakter
lief en leergierig
Datum
15 feb 2018
Gedrag
leergierig
Geslacht
teef gesteriliseerd
Terug naar overzicht

Pandora is een Border Collie mix en heeft een avontuurlijk verleden.  Oorspronkelijk komt ze uit Spanje en is in Nederland geadopteerd geweest maar door omstandigheden kan ze daar niet blijven.   Ze is geschat op 2-4 jaar jong en is dus nog een beetje een puber. Pandora is erg intelligent maar heeft wel nog behoefte aan intensieve training.  Basis commando’s zoals zit, blijf en hier kent ze maar aan de overige commando’s zal nog gewerkt moeten worden. Ze gaat graag lang en veel wandelen maar vergeet daarbij wel eens haar baas. Ze is dan zo bezig met alles om haar heen, honden, fietsers en andere wandelaars, dat ze in haar enthousiasme gaat trekken aan de lijn.  Het is dus belangrijk dat haar baasje stevig in zijn schoenen staat. Alles om haar heen vind ze bijzonder interessant. Andere mensen en honden vind ze leuk en ze is dan ook ontzettend blij als ze andere honden tegen komt die met haar willen spelen.  Andere dieren vind ze wel interessant maar doet ze verder niets mee. Ze heeft een speels en zachtaardig karakter en is erg nieuwsgierig 

Er zijn haar verschillende dingen geleerd. Zo vind ze het erg leuk om samen met de baas te gaan hardlopen en fietsen.  Waarbij ze haar uiterste best doet om zich zo goed mogelijk te gedragen. Dat valt haar alleen niet altijd mee. Veel dingen zijn nog nieuw voor haar en ze raakt dan ook wel eens in de war. Dan is er even een omgeving met minder prikkels nodig waardoor ze zich weer op haar baas kan focussen.  Het is een schat van een meid die een en al liefde heeft te geven. Liefde voor mensen en dieren.

In huis gedraagt ze zich goed.  Ze speelt met haar knuffel en doet graag denkspelletjes.  Ze kan goed aangeven wanneer ze wil gaan wandelen. Rustig in een hoekje liggen kan ze echter ook.  Zeker wanneer ze een lange wandeling of training gehad heeft kan ze moe en voldaan aan je voeten plaats nemen. Het allerliefste is ze de hele tijd bij je in de buurt , kijkend naar wat je aan het doen bent om even een knuffel of een aai te ontvangen.

Pandora zit niet in de opvang maar is bij mensen thuis.  U kunt haar door de weeks bezoeken in Nieuw-Vennep  of in het weekend in  Heeswijk-Dinther.