Details van honden en katten in de opvang In de opvang

Ik zoek een baasje en een thuis/ Rago

Lieve Rago is te bezoeken in Leusden, waar hij nu nog bij zijn familie woont.

Sleutel details

LET OP: Staat inmiddels genoteerd als gereserveerd
Karakter
sportief
Datum
02 apr 2019
Gedrag
actief
Geslacht
reu gecastreerd
Terug naar overzicht

Wie biedt Rago een liefdevol en energiek thuis?

Zeer tot onze spijt moeten wij afscheid nemen van Rago. In verband met ziekte in ons gezin kunnen wij hem niet meer bieden wat hij verdient.

Rago is een gecastreerde middelgrote reu van bijna vier jaar. Anderhalf jaar geleden hebben wij hem overgenomen van Dierenopvang Koningen. Hij bleek een schot in de roos. Een zeer lieve, aanhankelijke, energieke en slimme hond. Ooit is hij uit Spanje gekomen waar hij op straat is gevonden. Aan niets is te merken dat hij mogelijk een lastige jeugd heeft gehad. Hij is sociaal met mensen en andere honden.

Wij lopen veel met hem in het bos en hij gaat ook mee aan de fiets. Los luistert hij goed behalve als er wild of katten in het spel zijn. Daarom hebben wij hem in het bos en woonwijken altijd aan de lijn. In een losloopgebied is hij vanzelfsprekend los. Hij gaat altijd vrolijk mee in de auto en is met ons al in Noorwegen en Zwitserland geweest. Bij winkels blijft hij rustig aangelijnd wachten.

Rago past het best bij een sportieve baas of gezin. Hij geniet erg van aandacht en stoeipartijen. Hij past ook goed bij een gezin met kinderen. Misschien niet te kleine kinderen omdat hij in zijn enthousiasme een beetje lomp kan zijn.

Als u interesse heeft in Rago laten we u graag met hem kennismaken. Rago verdient een liefdevol en stabiele plek. De intentie moet zijn om hem de rest van zijn leven te houden.

Mirjam en Enno van Hamel

Leusden