Onze artikels, blog en nieuws Blog beheer

Kitten Senna

0 Reacties
1345
26 okt 2015

Opnieuw kittens in de opvang

In juli kregen we wederom veel kittens in de opvang. Eén van die kittens was Senna en zij had een gebroken pootje...

Haar rechterpootje voorpootje was zodanig gebroken dat deze geamputeerd moest worden. Ook had ze los tandvlees aan de voorkant van haar bekkie dus waarschijnlijk had ze een ongeluk gehad. Een geluk dat ze gevonden was en via de dierenambulance bij ons is gebracht.


Senna kreeg bij binnenkomst een flinke dosis pijnstillers, lekkere pap en een warm bedje. Zo kon ze aansterken en op krachten komen voor haar operatie. Ze woog nog maar 500 gram en was nog een echt klein meisje voor zo'n zware operatie.

De operatie verliep gelukkig spoedig! Ze had het uitstekend doorstaan en vlak na de operatie was ze al weer flink aan het eten en wilde al weer heel graag knuffelen. Wat een ontzettend dapper meisje!

Na de operatie is zij verhuisd naar een liefdevol pleeggezin waar ze alle goede aandacht. liefde en zorg kreeg. Ze kwam gezellig bij de andere kittens terecht waar ze volop heeft kunnen herstellen.

Toen ze oud genoeg was is ze vertrokken naar haar driedubbel verdiende gouden mandje!

Medische kosten

Al met al waren de kosten voor de operatie en de medische zorg 500 euro. We hadden hiervoor een oproep gedaan op onze website en facebook. Binnen enkele dagen hadden we dit bedrag binnen en daar zijn we jullie donateurs allen heel dankbaar voor!

4.0
Laatst gewijzigd: vrijdag 06 november 2015 16:36
Gerelateerde artikel/ondewerp: Kittens
kittens katten

Nog geen reacties of commentaar...

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepibliceerd (niet zichtbaar).