Onze artikels, blog en nieuws Blog beheer

Andrew nu Morris

0 Reacties
1952
01 okt 2015

Andrew nu Morris

Morris (toen Andrew) werd vier jaar geleden gevonden op straat in Turkije. Hij verbleef al vier jaar in het asiel. Toen hij werd gevonden bleek er iets mis was met zijn achterpoten. Morris heeft een aangeboren afwijking aan allebei zijn achterpoten. Hier heeft hij mee leren lopen.

Hij heeft een pijnloos leven en is de meest gelukkige hond die je kunt voorstellen. Morris heeft het heel zwaar gehad in het asiel als gehandicapte hond. Gelukkig kreeg hij daar extra aandacht en werd hij liefdevol verzorgd. Toen kwam de dag dat er foto's van Morris achterpoten gemaakt moesten worden. Na vier jaar mocht hij eindelijk naar buiten de wijde wereld herontdekken. Bij het bezoek aan de dierenarts bleek dat er niets gedaan kon worden aan zijn afwijking en dat hij de rest van zijn leven ongelukkig zal lopen.

Morris weet niet beter en hij is gelukkig met zijn leven zoals die is. In december 2014 is hij bij ons in de opvang gekomen. Daar heeft hij direct het hart van één van onze vrijwilligers gestolen. In januari mocht hij dan ook verhuizen naar zijn welverdiende gouden mand. En zoals u ziet op de foto's is hij nog steeds de meest gelukkige hond die je je kunt voorstellen!

5.0
Laatst gewijzigd: donderdag 12 november 2015 11:28
herplaats

Nog geen reacties of commentaar...

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepibliceerd (niet zichtbaar).